Bescherm je zwembad met
 • MAKKELIJK TE BEDIENEN

 • ENERGIEZUINIG

Onze innovatieve zwembadrolluiken

Standaard bezitten onze zwembaden een ingebouwd zwembadrolluik. Iets wat echt onmisbaar is. Het houdt niet alleen een deel van het vuil uit het zwembad, het heeft vooral een positieve invloed op de energiefactuur. Bij Alfapool bieden we een ruime keuze aan rolluiklamellen. Deze zijn gemaakt uit PVC of Polycarbonaat, met of zonder verwarmend solar effect.

een zwembad met ligstoelen ernaast

Meer informatie over onze zwembadrolluiken?

Ontdek hier

De voordelen van een zwembadrolluik

Wil je graag je zwembad beschermen met een zwembadrolluik?

Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Personaliseer

Jouw ingebouwd zwembadrolluik

POLYCARBONAAT ECLIPSE PLATINUM LAMELLEN

Deze hoogwaardige lamel met zilverglans maakt uw zwembad elegant en verbergt de condensatie in de lat. Zijn unieke profiel verhindert de vorming van algen en de anti-uv bovenlaag verlengt de levensduur van het systeem.

POLYCARBONAAT CRYSTAL SOLAR LAMELLEN

Deze hoogwaardige lamel is transparant bovenaan en zwart onderaan. De kleur is modern en past overal bij. Zijn unieke profiel verhindert de vorming van algen en de anti-uv bovenlaag verlengt de levensduur van het systeem.

POLYCARBONAAT SOLAR BLUE
LAMELLEN

Deze klassieke hoogwaardige lamel is blauw bovenaan en zwart onderaan.
Doeltreffend en sober. Zijn unieke profiel verhindert de vorming van algen en de anti-uv bovenlaag verlengt de levensduur van het systeem.
Inspiratiegids

Download onze catalogus

Onze blogartikelen

Alles wat je moet weten

Ontdek de nieuwste trends en mis geen enkele nieuwigheid in de zwembadensector dankzij onze blogartikelen. Zoek je advies of wil je even stilstaan bij je keuzes voordat je de sprong waagt? Lees dan zeker alle informatie op deze pagina.

ONZE FAQ's

Veelgestelde vragen over onze zwembadrolluiken

Bij onze klanten merken we dat er vaak veel vragen zijn over onze zwembadrolluiken. Via deze FAQ geven we kort antwoord op een aantal van deze vragen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien deze antwoorden niet volstaan.

 • Zijn zwembadrolluiken echt veilig?

  Zwembadrolluiken zijn over het algemeen veiliger dan andere afdekkingen. Ze vormen een stevige en solide barrière die kinderen en huisdieren tegenhoudt om in het zwembad te vallen. Het is altijd verstandig om een expert te raadplegen voor het kiezen van en installeren van een zwembadafdekking die het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en eisen voor veiligheid.

 • Hoe werkt de bediening van een automatisch zwembadrolluik?

  De bediening van een automatisch zwembadrolluik gebeurt door middel van een afstandsbediening of een sleutelschakelaar. Druk je op de knop, dan zullen de lamellen van het zwembadrolluik automatisch het zwembad bedekken.

 • Vergt een zwembadrolluik veel onderhoud?

  Het onderhoud dat nodig is voor een  zwembadrolluik is minimaal. Je hoeft enkel de rails en de rol schoon te maken. Het is wel belangrijk om regelmatig te controleren of alles goed werkt en indien nodig onderhoud te laten uitvoeren. Op deze manier kun je de levensduur van het zwembadrolluik verlengen en voorkom je onverwachte problemen.

Testiominals

Wat onze klanten zeggen?