Upgrade je zwembad met
  • ENERGIEZUINIG

  • DUURZAAM

Onze kwalitatieve zwembadinstallaties

Door de stijgende energieprijzen en het groeiend milieubewustzijn vinden wij het bij Alfapool belangrijk om energievriendelijke zwembadinstallaties aan te bieden. Frequentiegestuurde pompen in combinatie met een automatisch doseringssyseem en een inverter warmtepomp zijn daarvoor de beste oplossing.

een man die aan elektrische apparatuur in een gebouw werkt

Meer informatie over onze zwembinstallaties?

Ontdek hier

Ons aanbod aan zwembad toebehoren

Wil je graag je een kwalitatieve en energiezuinig zwembadinstallatie?

Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Personaliseer

Jouw zwembadinstallatie

PPG POMP DELUXE

Deze toonaangevende pomp is al jarenlang de norm wat zekerheid, efficiëntie en geluidsniveau betreft. Dankzij de state-of-the-art technologie, om het hydraulisch systeem efficiënter te maken, is een fluisterstille werking gegarandeerd.

WATERSENS

De watersens houdt het water van je zwembad schoon en zuiver met een minimum aan chemicaliën. Via het touchscreen interface heb je de volledige controle over de metingen en het regelen van je zwembad.

PPG WARMTEPOMP

De full-inverter-warmtepomp halveert je gebruikskosten en werkt stiller het hele zwemseizoen door op basis van het gemiddelde vermogen. Beheer van de warmtepomp is op afstand mogelijk dankzij de ingebouwde Wifi-module.
Inspiratiegids

Download onze catalogus

Onze blogartikelen

Alles wat je moet weten

Ontdek de nieuwste trends en mis geen enkele nieuwigheid in de zwembadensector dankzij onze blogartikelen. Zoek je advies of wil je even stilstaan bij je keuzes voordat je de sprong waagt? Lees dan zeker alle informatie op deze pagina.

Testiominals

Wat onze klanten zeggen?