Ontdek hier

Alles wat je nodig hebt voor jouw zwembad

Op zoek naar een automatisch zwembadrolluik, filters, pompen of doseringssystemen? Je zwembad upgraden met zwembadboordstenen, een buitendouche of een jetstream? Voor al jouw zwembad toebehoren, accessoires en producten kan je eveneens bij Alfapool zwembaden terecht.

ROLLUIK

Een automatisch zwembadrolluik is iets wat echt onmisbaar is, daarom biedt Alfapool een ruime keuze aan lamellen aan. Deze anti-alg lamellen zijn gemaakt van PVC of Polycarbonaat, met of zonder solar effect.

INSTALLATIE

De technische installatie is het hart van je zwembad! De juiste pomp en filtercombinatie is van cruciaal belang voor de werking van je zwembad. Het water moet immers constant perfect zuiver zijn.

ACCESSOIRES

Je zwembad upgraden met een buitendouche, zwembadrobot, jetstream, waterval of zwembadboordstenen? Het kan allemaal met de zwembadaccessoires van Alfapool zwembaden.
Op zoek naar kwalitatieve zwembad toebehoren of accessoires?

Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Inspiratiegids

Download onze catalogus

Onze blogartikelen

Alles wat je moet weten

Ontdek de nieuwste trends en mis geen enkele nieuwigheid in de zwembadensector dankzij onze blogartikelen. Zoek je advies of wil je even stilstaan bij je keuzes voordat je de sprong waagt? Lees dan zeker alle informatie op deze pagina.

Testiominals

Wat onze klanten zeggen?