Totaalproject
 • VAN A TOT Z

 • KLANTGERICHT

 • 1 AANSPREEKPUNT

Tuinaanleg met zwembad

Bij Alfapool zijn we gespecialiseerd in het realiseren van complete buiteninrichtingen en zetten we ons volledig in voor jouw tuinaanleg met zwembad. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, bij Alfapool ben je aan het juiste adres voor een totaalaanpak van jouw buitenruimte. Als jouw enige en directe aanspreekpunt, zorgen wij voor een naadloze coördinatie en monitoring van jouw totaalproject met zwembad.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw totaalproject met zwembad?

Wil je graag je tuin laten aanleggen met zwembad?

Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Personaliseer

De aanleg van jouw tuin met zwembad

TUINAANLEG

Bij Alfapool helpen wij je bij realiseren van jouw ideale tuinstijl, afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeften. We bespreken graag alle ideeën en mogelijkheden voor jouw tuinaanleg die perfect bij jou past.

ZWEMBAD

Wij leggen verschillende soorten zwembaden aan zoals HDPE, betegelde, overloop, zwemvijvers, natuurlijke en bio zwembaden. Welk type het beste bij jou past, is volledig afhankelijk van jouw wensen.

TERRAS

Naast terrassen in beton of kleiklinkers, plaatsen we ook terrassen in tropisch hardhout: vb: Bangkirai, Ipé, Belinga, Padouck,.. De terrasplanken zijn te verkrijgen in diverse profilering en standaardmaten.

POOLHOUSE

Droom je van een overdekte bar aan de rand van jouw zwembad? Een plaats om gezellig te vertoeven met familie of vrienden? Onze varianten op pool houses zijn eindeloos.

ACCESSOIRES

Je totaalproject upgraden met een buitendouche, jacuzzi, lounge meubilair, of olijfbomen? Het kan allemaal met de zwembadaccessoires van Alfapool zwembaden.

AFSLUITING

Je kan bij Alfapool eveneens terecht voor het plaatsen van een afsluiting in diverse materialen. Naast de traditionele Bekaert-draad bieden wij ook een gamma aan van houten afsluitingen.
BEKIJK HIER
Hoe de tuinaanleg met zwembad in zijn werk gaat
Onze zwembaden

Uitzonderlijk maatwerk

Wij leggen verschillende soorten zwembaden aan zoals HDPE zwembaden, betegelde zwembaden, overloop zwembaden, zwemvijvers, natuurlijke zwembaden en bio zwembaden. Welk type het beste bij jouw totaalproject past, is volledig afhankelijk van jouw wensen.

Inspiratiegids

Download onze catalogus

Onze aanpak

Ontdek waar Alfapool voor staat

Waag jij de sprong?

Geniet deze zomer nog van een frisse duik in je eigen zwembad

Onze realisaties

Totaalprojecten met zwembad

Onze FAQ's

Veelgestelde vragen bij de tuinaanleg met zwembad

Bij onze klanten merken we dat er vaak veel vragen zijn over totaalprojecten met zwembad. Via deze FAQ geven we kort antwoord op een aantal van deze vragen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien deze antwoorden niet volstaan.

 • Hoeveel kost het om een zwembad aan te leggen?

  De kostprijs van een zwembad hangt af van verschillende factoren, zoals het type zwembad, de afmetingen, de gebruikte materialen, en eventuele extra voorzieningen. De prijs voor een zwembad kan beginnen bij ongeveer €25.000 en kan oplopen tot €100.000.

 • Heb ik een vergunning nodig voor het aanleggen van een zwembad?

  In Vlaanderen is er voor het aanleggen van verharde constructies, waaronder terrassen, vijvers en zwembaden, in principe een vergunningsplicht. Er bestaat echter een mogelijkheid tot vrijstelling van deze plicht onder bepaalde voorwaarden. Om te weten of jouw zwembadproject hiervoor in aanmerking komt, is het essentieel eerst bij je lokale gemeente te informeren naar de specifieke eisen en bijkomende voorwaarden. Als je zwembadproject niet voldoet aan deze lokale voorwaarden, is het aanvragen van een vergunning noodzakelijk. Lees meer >

 • Hoe lang duurt het om een zwembad aan te leggen?

  De tijd die nodig is om een zwembad aan te leggen, varieert sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zwembad, de grootte, en de complexiteit van het project. Het is ook belangrijk rekening te houden met factoren zoals weersomstandigheden, vergunningen, en toegangswegen, die allemaal invloed kunnen hebben op de tijdsduur van het project.

Testiominals

Wat onze klanten zeggen?