BEKIJK HIER
Hoe de aanleg van een zwembad in zijn werk gaat
Inspiratiegids

Download onze catalogus

Onze blogartikelen

Alles wat je moet weten

Ontdek de nieuwste trends en mis geen enkele nieuwigheid in de zwembadensector dankzij onze blogartikelen. Zoek je advies of wil je even stilstaan bij je keuzes voordat je de sprong waagt? Lees dan zeker alle informatie op deze pagina.

Onze FAQ's

Een antwoord op al jouw vragen over zwembaden

Bij onze klanten merken we dat er vaak veel vragen zijn over de aanleg en het onderhoud van een zwembad. Via deze FAQ geven we kort antwoord op een aantal van deze vragen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien deze antwoorden niet volstaan.

  • Hoeveel kost het om een zwembad aan te leggen?

    De kostprijs van een zwembad hangt af van verschillende factoren, zoals het type zwembad, de afmetingen, de gebruikte materialen, en eventuele extra voorzieningen. De prijs voor een zwembad kan beginnen bij ongeveer €25.000 en kan oplopen tot €100.000.

  • Heb ik een vergunning nodig voor het aanleggen van een zwembad?

    In Vlaanderen is er voor het aanleggen van verharde constructies, waaronder terrassen, vijvers en zwembaden, in principe een vergunningsplicht. Er bestaat echter een mogelijkheid tot vrijstelling van deze plicht onder bepaalde voorwaarden. Om te weten of jouw zwembadproject hiervoor in aanmerking komt, is het essentieel eerst bij je lokale gemeente te informeren naar de specifieke eisen en bijkomende voorwaarden. Als je zwembadproject niet voldoet aan deze lokale voorwaarden, is het aanvragen van een vergunning noodzakelijk. Lees meer >

  • Hoe lang duurt het om een zwembad aan te leggen?

    De tijd die nodig is om een zwembad aan te leggen, varieert sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zwembad, de grootte, en de complexiteit van het project. Het is ook belangrijk rekening te houden met factoren zoals weersomstandigheden, vergunningen, en toegangswegen, die allemaal invloed kunnen hebben op de tijdsduur van het project.

Testiominals

Wat onze klanten zeggen?