Kies jouw zwembadkleur

Eén van de belangrijkste keuzes die je gaat maken voor de aanleg van jouw zwembad is allereerst de kleur. Water is doorzichtig, alles heeft dus te maken met de kleur van het zwembad. De lucht, het zonlicht en de diepte van het zwembad beïnvloeden de kleur van het water. Door het zonlicht en de breking van het water krijg je heel andere tinten dan je zou verwachten.

Meer informatie over onze zwembadkleuren?

Ontdek hier

Onze zwembadkleuren

Wil je graag een inbouwzwembad op maat laten plaatsen?

Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Inspiratiegids

Download onze catalogus

Onze realisaties

Zwembadkleuren in de kijker

Onze FAQ's

Een antwoord op al jouw vragen rond zwembaden

Rond de aanleg en het onderhoud van een zwembad merken we bij onze klanten dat er vaak veel vragen zijn rond mogelijkheden, materialen, producten en dergelijke. Via deze FAQ geven we kort antwoord op een aantal van al deze vragen.

  • Hoeveel kost het om een zwembad aan te leggen?

    De kostprijs van een zwembad hangt af van verschillende factoren, zoals het type zwembad, de afmetingen, de gebruikte materialen, en eventuele extra voorzieningen. De prijs voor een zwembad kan beginnen bij ongeveer €25.000 en kan oplopen tot €100.000.

  • Heb ik een vergunning nodig voor het aanleggen van een zwembad?
    In Vlaanderen is er voor het aanleggen van verharde constructies, waaronder terrassen, vijvers en zwembaden, in principe een vergunningsplicht. Er bestaat echter een mogelijkheid tot vrijstelling van deze plicht onder bepaalde voorwaarden. Om te weten of jouw zwembadproject hiervoor in aanmerking komt, is het essentieel eerst bij je lokale gemeente te informeren naar de specifieke eisen en bijkomende voorwaarden. Als je zwembadproject niet voldoet aan deze lokale voorwaarden, is het aanvragen van een vergunning noodzakelijk.
  • Hoe lang duurt het om een zwembad aan te leggen?
    De tijd die nodig is om een zwembad aan te leggen, varieert sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zwembad, de grootte, en de complexiteit van het project. Het is ook belangrijk rekening te houden met factoren zoals weersomstandigheden, vergunningen, en toegangswegen, die allemaal invloed kunnen hebben op de tijdsduur van het project.
Testiominals

Wat onze klanten zeggen?